27. „KUTASSY LÁSZLÓ SÜLLŐ KUPA” 2019. október 04. BALATONFÜRED VERSENYSZABÁLYZAT

(pl. süllő éjfélig 3db, 0000 órától szintén 3 db, összesen 6 db/fő, az éves területi engedéllyel rendelkezők esetén), a Balatoni Horgászrend szerint. Értékelés: A fogott halak súlya, összsúlya alapján. Kifogást követően, a láthatóan élő halról, kötelező fotót küldeni a +36 30 227 9623 tele-fonszámra.

9 Kategóriák:

  1. a legnagyobb súlyú süllő elejtője (partról, csónakból illetve vitorlásról)
  2. a legnagyobb átlagsúlyt elérő vitorlás csapat (fogott összsúly/csapatlétszám)

III. a legnagyobb egyéb ragadozó

10 Díjazás: Csak az első helyezetteket díjazzuk!

A legnagyobb süllőt elejtő I. helyezettek, 2020. évre szóló PARTI, illetve ÁLTALÁNOS BALATONI TERÜLETI ENGEDÉLYT nyernek, kategóriának megfelelően.

Biztonság:

Minden hajóegység maga gondoskodik a Hajózási Rendszabálynak megfelelő biztonsági felszerelésről és köteles betartani a hajózás szabályait. A verseny során, közvetlen életveszélyt kivéve, a versenyző hajóegységeknek szigorúan tilos egymás megközelítése és a partra szállása!

A versenyszabályok megszegése a versenyből való kizárást vonja maga után! A versenyen minden résztvevő a saját felelősségére vesz részt, baleset esetén a rendezőség semmilyen felelősséget nem vállal! Vízimentők riasztás +36 30 383 8383 Vízirendőrség telefonszám: 1817

Az eredményes szerepléshez sok sikert kíván a versenyt támogató: Balatonfüred Város Önkormányzata, a Balatonfüredi Yacht Club, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt., a Borcsa Étterem, a Bradimpex Kft., az Észak-balatoni Zrt., a Top Coop Security Zrt., a Vitorlás Étterem, valamint a rendező Balatonfüredi Horgász Egyesület